tak paham!

bismillahirrahmanirrahim.

wujudnya entry kali ini adalah kerana ingin mengisi masa lapang yang terluang dirumah. oh bahase ku.-,-
walaupun badan tak berapa nak sihat, cheq demam naa~~ mintak tembakan doa dari kalian. tapi tak mengapa.. boleh jadikan sebagai kifarah dosa. penghapus dosa-dosa kecil kan.kan.kan.

oke dah. tangan gatai nak menaip ni.
manusia ni pelik kan? kita lah. sebab tu kita ni unik. berbeza dengan yang lain. apa yang uniknye?
ni nak cite, bila kita dok ramai2 ngan kawan kita serumah, macam-macam perangai la ada kan?
pastu ada sorang kawan atyn ni, kalau dia masuk toilet, Ya Allah,~~ lama nak mampiuh! ade la dekat 20 minit. ape yang lama sangat duk dalam toilet tu tak tau la.. padahal masuk mandi ja pun. nak cakap pi basuh kain tak jugak. tak paham ni. banyak kali dengaq ramai orang kata kalau perepuan mandi lama gila. macam tadi lah. oke. seriously atyn tak paham kenapa and macam mana diorang boleh mandi la-lama dalam toilet tuh.

katanya tempat paling best menenagkan fikiran. eh, bek pegi tido. lagi best apa.hoho. atyn paling tak suka dok dalam toilet, mandi lama-lama. kalau boleh nak keluar secepatnya. apa je yang ada dalam toilet tuh.. tak mau la kawan dengan 'makhluk-makhluk'tu.

pastu tempat yang baling best na baca buku. atas katil. baik punye. ni pon atyn tak paham kenapa. kalau dok kat meja leklok kan okay sikit. baru boleh fokus. tapi pena la jugak try baca buku atas katil nih. lastnye, tido la jawabnye.

sampai sekarang tak paham.tak paham.tak paham kenapa.oke dah. baii.

3 comments:

  1. lain orang lain lah kerenah nye hehe

    ReplyDelete
  2. tu lah keja nya syaitan tu haa. asal je nak buat baik, dia bt kta ngantok n malas atas meja belajar. bila masuk 'rumah' dia, mulah dia belai2 kita bt kita lama2 dok lam toilet nuhh...hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.. sgt suka statement anda (^_^)

      Delete